Suzuki Romania Oradea prin Redtor Automoto
Suzuki Asistenta: ajutor imediat in toata Europa
Suzuki Redtor
Despre Suzuki, Oradea, Romania
Lista de preturi masini suzuki
CALCULATOR RATE
Model
Varianta
Pret
Durata
Avans
TEST DRIVE
Nume
Prenume
Telefon
Email
Model
BUY BACK
Schimba-ti masina - Buy Back

Despre Suzuki

Istoria companiei SUZUKI

Istoria Suzuki are aproape 100 de ani, ea incepand in 1909, cand in Hamamatsu, Japonia, a luat fiinta Suzuki Loom Works!

In atentia internationala a ajuns insa pentru prima data prin producerea primei biciclete cu motor executata profesionist.

De la bicicleta cu motor Suzuki a ajuns sa fabrice motociclete foarte competitive, autovechicule, generatoare de putere, motoare pentru ambarcatiuni, chiar si locuinte prefabricate.

In 1977 Suzuki a inceput sa produca motoare de barci.

In 1982 a preluat conducerea pe nou infiintata piata de ATV si a introdus primul ATV cu tractiune 4x4.

In 1997 - 2000, Suzuki a obtinut un top de vanzari la Wagon R, cu aproape 250.000 de unitati pe an. Iar cu apropae 1,8 milioane de unitati pe an a devenit a 12-a companie producatoare de autoturisme din lume, iar in 2000 a fost compania auto cu cea mai mare crestere din Japonia, crescand vanzarile cu 22 de procente fata de anul precedent, iar in randul producatorilor de motociclete este unul din liderii mondiali.

Ceea ce fost odata un mic grup de ingineri, s-a transformat azi intr-o companie uriasa care, pe plan mondial, are 15.000 de angajati si care distribuie produse in peste 190 de tari.

Ne bucuram ca esti interesat de istoria Suzuki, noi stim ca fiecare fabricant de masini are o istorie a companiei, insa ceea ce trebuie sa stii este ca Suzuki este o companie orientata spre viitor, o companie care se straduieste sa gaseasca noi moduri de a-ti fi de ajutor.

Prin reprezentantul nostru, Redtor Automoto, ai acces la cele mai noi realizari ale companiei Suzuki. Viziteaza-ne la noul show-room din Oradea pe Calea Aradului 93, langa Aeroportul Oradea.

Show Room Suzuki 01 Show Room Suzuki 02 Show Room Suzuki 03 Show Room Suzuki 04 Show Room Suzuki 05
Show Room Suzuki 06 Show Room Suzuki 07 Show Room Suzuki 08 Show Room Suzuki 09 Show Room Suzuki 10
Show Room Suzuki 11 Show Room Suzuki 12 Show Room Suzuki 13 Show Room Suzuki 14 Show Room Suzuki 15
Show Room Suzuki 16 Show Room Suzuki 17 Show Room Suzuki 18 Show Room Suzuki 19 Show Room Suzuki 20
         
Webdesign Oradea - Dreamfactory